info@landgoedhermitage.nl

Privacyverklaring

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • Duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring.
  • Proberen onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.
  • U eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist.
  • Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken.
  • Uw recht respecteren, om op aanvraag, inzage te geven in uw persoonsgegevens en deze desgewenst te corrigeren of te verwijderen.

Wij verwerken verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, met welk doel wij dat doen en welke rol wij hierin hebben. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van verwerking
Wij verwerken uw persoonsgegevens in het algemeen voor de volgende doeleinden:

  1. Het boeken van het landgoed of één van haar villa’s

Gebruik van persoonsgegevens
Door onze website te gebruiken laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. Ten behoeve van de genoemde doeleinden verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens om de boeking te accepteren

Bewaartermijnen
De gegevens die u aan ons verstrekt worden door ons, afhankelijk van de doeleinden niet of tijdelijk bewaard. Wij houden vast aan onderstaande bewaartermijnen, tenzij wij op grond van de wet verplicht zijn om gegevens langer te bewaren.

  • NAW-gegevens

Beveiliging
Alle data via onze website verlopen via een beveiligd SSL certificaat. U kunt dit zien door een (groen) slotje in de adresbalk van uw browser / internetprogramma. Persoonsgegevens worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers.

Ontvangers
Wij zullen de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u via ons afsluit of indien dit wettelijk verplicht is.

Uw rechten
U heeft recht op inzage van uw gegevens. Ook hebt u recht op rectificatie of het wissen van uw gegevens. Om gebruik te maken van uw rechten vragen wij u zich te legitimeren (uw BSN en pasfoto mag u onherkenbaar maken). Stuur een e-mail naar info@landgoedhermitage.nl om uw verzoek in te dienen.

Vragen, opmerkingen of klachten
Voor vragen, opmerkingen of klachten over onze privacyverklaring kunt u ons bereiken via info@landgoedhermitage.com.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Via de volgende contactmogelijkheden

Vul uw gegevens in

U kunt ons e-mailen of telefonisch bereiken

info@landgoedhermitage.nl

Wat wilt u boeken?

Villa Minerva boeken

Villa Euphoria boeken

Landgoed boeken