info@landgoedhermitage.nl

Landgoed Hermitage

Beoordeeld als uitstekend

Luxe landgoed in de natuur

Ontdek ons prachtige landgoed in de natuur, waar u kunt genieten van de rust en schoonheid van de omgeving. Hier kunt u zich heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen. Met twee luxe villa’s bieden wij u de perfecte accommodatie voor uw vakantie, weekenduitje, retraite en meer.  Onze villa’s zijn volledig uitgerust met alle moderne gemakken die u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Bovendien nodigt de schitterende omgeving uit tot het maken van lange wandelingen en andere buitenactiviteiten waarbij u kunt genieten van de prachtige natuur. Kortom: verblijven op ons landgoed is een onvergetelijke ervaring die u niet wilt missen!

Landgoed Hermitage is geschikt voor:

Van prive-en zakelijke verhuren tot aan retraites en meer

Heerlijk vertoeven met vrienden en/of familie

Bedrijven zijn ook van harte welkom op ons Landgoed en villa’s

Genieten van geweldige retraites om tot rust te komen

Voor allerlei gezondheidsconcepten biedt ons landgoed en villa’s uitkomst

Interieur van de villa's

Onze villa’s zijn luxueus te noemen. De ruimtes zijn licht en luchtig. 

Slaap-en badkamers

De afwerkingen van de slaap-en badkamers zijn modern en strak.

Woonkamer en openbare ruimtes

Onze villa’s wordt gekenmerkt door daglicht en grote ruimtes. Grote woonkamers met TV en een fijne bank geven een goede weergave van wat u kunt verwachten.

Exterieur van het landgoed

Ons landgoed beschikt over een grote terrassen en privacy. Daarnaast zijn er een grote parkeerplaatsen waar u uw auto’s kwijt kunt. Tevens is er aan beide kanten een poort en alarm voor de veiligheid.

Prachtige natuur dichtbij zee

Ons landgoed is gelegen midden in de natuur, dichtbij de zee. Omringd door bomen en bossen biedt dit landgoed een oase van rust en ontspanning. De natuur creëert een intieme en beschutte sfeer, waardoor u volledig kunt genieten van de natuurlijke omgeving.

Spafaciliteiten

Ons landgoed beschikt over twee XL-jacuzzi’s van maar liefst 7 meter. Hier kunt u heerlijk vertoeven onder een genot van een drankje. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de prive-sauna. Elke villa heeft een XL-jacuzzi en een prive sauna.

Alles wat u nog meer moet weten

Aan een aantal zaken moet u nog denken voordat u boekt:

Recensies van onze gewaardeerde klanten

 Landgoed Hermitage heeft geweldige recensies. U zult versteld staan van de prachtige accommodatie en de uitstekende service. De villa is ruim, comfortabel en smaakvol ingericht. U kunt genieten van de luxe faciliteiten en de prachtige omgeving. Gasten van Landgoed Hermitage beoordelen Villa Minerva met een gemiddelde van 4.8/5.

Hier zijn wij dan ook trots op. Boek uw droomverblijf voor een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat Villa Minerva in perfecte staat is voor uw verblijf. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Lucas
LucasBeoordeling: 5/5
Lees verder
Een super mooi en groot huis met een geweldige inrichting. Wij waren er met een grote groep en iedereen voelde zich zeer comfortabel. Er was een kleine bouwplaats op het terras, maar dit kwam door het weer en stoorde ons niet. Het is een aanbevolen plek om te verblijven voor grote groepen mensen.
Jenny
JennyBeoordeling: 4.5/5
Lees verder
Wow! Wat een ongelooflijke locatie en accommodatie. Deze woning is ruim en prachtig ingericht. Het is schoon en licht. Het terrein is prachtig., en het huis ligt in een privé, rustige omgeving. De hottub en sauna zijn fantastisch. Het dorp is heerlijk. Het huis ligt dicht bij een fantastisch strand. De host is heerlijk. Een van de beste Airbnb-woningen waar we hebben verbleven.
Brenda
BrendaBeoordeling: 4.9/5
Lees verder
We hebben een mega fijn verblijf gehad. Check in en de communicatie was eenvoudig en supersnel. De villa heeft een super geweldige indeling en is zeer stijlvol ingericht. We zullen terugkomen en het ten zeerste aanbevelen. Brenda & Jan
Rora
RoraBeoordeling: 5/5
Lees verder
Wij zijn heel warm ontvangen door de host. Wij hebben een TOP familieweekend gehad!! De locatie en ruimte in het huis is gewoon echt prachtig en ruim. De omgeving is ook super! Lekker veel groen en het strand is op loopafstand. Wij raden het absoluut aan en komen ook zeker weer terug.
Vorige
Volgende

Meer weten over Landgoed Hermitage?

Via de volgende contactmogelijkheden

Vul uw gegevens in

U kunt ons e-mailen of telefonisch bereiken

info@landgoedhermitage.nl

Wat wilt u boeken?

Villa Minerva boeken

Villa Euphoria boeken

Landgoed boeken