info@landgoedhermitage.nl

Luxe vakantiehuis 18 personen | Ruim en comfortabel

Ontdek ons luxe vakantiehuis 18 personen voor een onvergetelijke groepsvakantie. Geniet van ruimte, comfort en privacy in een prachtige omgeving. Boek nu uw droomverblijf!
Luxe vakantiehuis 18 personen

Ontdek ons prachtige luxe vakantiehuis, geschikt voor groepen tot 18 personen. Het is ruim en comfortabel. Ideaal voor onvergetelijke familie- of vriendenvakanties.

Dit huis is perfect voor grote bijeenkomsten. Met acht slaapkamers, meerdere badkamers en een mooie woonkamer, heb je alles. Het is een geweldige plek om samen te komen en te genieten.

Wat maakt een vakantiehuis luxe?

Er zijn kenmerken die luxe vakantiehuizen onderscheiden van de rest. Ze zijn ruim en hebben de beste afwerking. De woonruimtes zijn groot en comfortabel. En de keuken is modern en goed uitgerust.

Een luxe huis is ook prachtig ingericht. En het heeft extra’s voor veel comfort, zoals een privézwembad, sauna of jacuzzi. Deze voorzieningen zorgen voor een topervaring tijdens je vakantie.

luxe groepsaccommodatie

“Een luxe vakantiehuis is ruim, comfortabel én heeft exclusieve extra’s voor een geweldige vakantie.”

Het maakt niet uit of het een grote villa is of een luxe groepsaccommodatie. De kwaliteit van de afwerking en wat ze aanbieden is erg belangrijk. Zo wordt het een plek van rust en ontspanning voor wie er verblijft.

Voordelen van een groot vakantiehuis

Een groot vakantiehuis zorgt voor meer luxe en is handig voor grotere groepen en families. Met een grote vakantiewoning is er genoeg plek voor iedereen. Dit maakt het verblijf veel comfortabeler en gezelliger.

Voor grote gezinnen is een vakantiehuis ideaal omdat je samen aan een grote eettafel kunt eten. Dit versterkt de band en maakt de vakantie nog leuker. Iedereen kan er ook zijn eigen moment van rust pakken, dankzij genoeg privacy.

Een luxe groepsverblijf geeft een unieke ervaring. De ruimte en goede voorzieningen zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Het is perfect voor familiereünies of vakanties met vrienden!

groot vakantiehuis

“Een groot vakantiehuis is precies wat ons grote gezin nodig heeft. We hebben ruimte om samen te zijn of om even alleen te zijn.”

  • Ruimte voor de hele groep
  • Gezellig samen eten aan grote tafel
  • Privacy voor iedereen
  • Luxe voorzieningen en afwerking

Of je nu een grote vakantiewoning zoekt of een vakantiehuis voor een groot gezin, de voordelen zijn duidelijk. Vind de perfecte plek voor jullie groep en maak van jullie vakantie een onvergetelijke ervaring!

Kenmerken van onze luxe vakantievilla

Een luxe vakantiehuis voor 18 personen biedt veel ruimte en comfort. Onze ruime vakantievilla heeft unieke eigenschappen. Ze maken uw verblijf extra fijn.

Slaapkamers en badkamers

Onze ruime accommodatie heeft comfortabele slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Ze zijn groot en hebben luxe bedden en kasten. Dit alles zorgt dat u zich thuis voelt.

De badkamers zijn modern en hebben alles voor een ontspannen pauze.

Woonkamer en entertainmentruimtes

Onze ruime woonkamer is ideaal om samen te komen. Het is het kloppende hart van ons vakantiehuis. Hier kunt u genieten met iedereen.

De villa heeft ook plekken voor persoonlijke tijd. Dus wilt u even alleen zijn of iets doen, dan kan dat ook.

“De ruime opzet en hoogwaardige afwerking van ons luxe vakantiehuis zorgen voor een onvergetelijk verblijf.”

Komt u voor een familiereünie, vriendenvakantie of een zakencentrum? Onze luxe vakantievilla maakt het specialer. Het is een plek vol comfort en luxe. Probeer het zelf en ontdek hoe het vakantiehuis uw verblijf bijzonder maakt.

De perfecte accommodatie voor groepen en grote gezinnen

Ons vakantiehuis voor 18 personen is precies wat je zoekt. Het is perfect voor groepen en grote gezinnen. De grote leefruimtes en mooie afwerking zorgen voor gezellige momenten. Iedereen vindt ook de nodige privacy.

Gezellige samenkomen in ruime leefruimtes

Alles draait om ruimte en comfort in ons familievilla. Dit maakt het ideaal voor groepsvakanties en grote gezinnen. De woonkamer, eetkamer, en buitenplaats zijn perfect voor quality time met iedereen.

“De leefruimtes zijn zo ruim en comfortabel, dat we ons echt thuis voelden tijdens ons verblijf. Een perfecte plek voor onze jaarlijkse familievakantie!”

Je kunt dineren, spelletjes spelen of gewoon relaxen. In ons huis is er ruimte voor iedere vorm van gezamenlijke activiteiten. Het is de perfecte plek om mooie momenten te maken.

Luxe vakantiehuis 18 personen

Als je een groot en comfortabel verblijf zoekt, dan is ons luxe vakantiehuis perfect. Het heeft 18 slaapplaatsen. Ontdek hier alle nodige gemakken voor een onvergetelijke vakantie met je groep.

Dit vakantiehuis ligt op een geweldige plek en heeft prachtige faciliteiten. Het is de ideale plek voor families, vrienden of bedrijven die luxe zoeken voor hun groepsreis.

Het interieur van ons vakantiehuis is ruim en comfortabel. Het biedt privacy aan al onze gasten. Je vindt er mooie slaapkamers, badkamers, een gezellige woonkamer en plekken voor vermaak. Alles is ontworpen voor een topverblijf.

“Dit luxe vakantiehuis biedt de perfecte balans tussen ruimte, comfort en luxe. Ideaal voor onze jaarlijkse familievakantie!”

Van een gezellig samenzijn tot een ontspannen familieweekend, dit huis biedt alles. Zelfs voor zakelijke bijeenkomsten is het de perfecte plek. Je verblijf wordt tot in de puntjes verzorgd.

Buitenruimtes en faciliteiten

Ons vakantiehuis voor groepen zit vol met mogelijkheden. We hebben niet alleen ruimte en luxe binnen. Ook buiten is er veel moois om van te genieten. Denk aan ons privézwembad voor verkoeling op warme dagen. En dan zijn er nog de heerlijke zonneterrassen. Daar kun je relaxen, een borrel doen, of eten met je gezelschap.

Privézwembad en zonneterrassen

Het villa voor groepen heeft meer dan genoeg ruimte, ook buiten. Er is namelijk een privézwembad voor verfrissing. Op mooie dagen is dit de perfecte plek. Het zwembad heeft ook ruime vakantievilla terrassen. Hier kun je zonnen, een barbecue houden, of samen zijn met vrienden en familie.

“Het privézwembad en de zonnige terrassen maken ons vakantiehuis tot een waar buitenparadijs.”

Maar, er is meer dan alleen waterpret en zon. Dit vakantiehuis heeft ook een grote tuin, een outdoor fitnessruimte, en een speelweide voor kinderen. Voor elk soort genieter is er iets te beleven. Kortom, ons luxe groepsverblijf zorgt voor een topvakantie.

  • Ruim privézwembad voor verkoeling
  • Comfortabele zonneterrassen met zithoeken
  • Grote tuin met speelweide
  • Outdoor fitnessruimte

Locatie en omgeving

Onze luxe grote vakantiewoning ligt op een prachtige plek. Het combineert de rust van het platteland met de mogelijkheden van de stad vlakbij. Je kijkt uit over velden en heuvels bij ons luxe groepsaccommodatie. Het is perfect voor rust en privacy tijdens een groeps- of gezinsvakantie.

Er zijn ook pittoreske dorpen dichtbij. Daar kun je de echte Nederlandse cultuur proeven en zien. Ga bijvoorbeeld naar lokale boerderijen of maak een wandeling door de dorpjes.

Voor meer actie zijn er levendige steden op korte afstand. Daar kun je winkelen, musea bezoeken en lekker eten. Later op de dag kun je genieten bij uw grote vakantiewoning.

“De locatie van ons vakantiehuis is werkelijk de perfecte mix van landelijke rust en stedelijke dynamiek.”

Of je nu van cultuur houdt of de natuur wilt verkennen, ons luxe groepsaccommodatie is een prima startpunt.

Onze accommodatie balanceert privacy en nabijheid goed. Het is de ideale plek voor groepsreizen of familievakanties. Ervaar de rust van het platteland. Tegelijkertijd kun je makkelijk op pad naar verschillende bezienswaardigheden.

Activiteiten in de omgeving

Onze familievilla biedt alles voor een ontspannen groepsvakantie. De omgeving zit vol avontuur en geschiedenis. Er is voor iedereen wat te doen.

Recreatie en bezienswaardigheden

Natuurliefhebbers vinden hier prachtige plekken om te verkennen. Je kunt wandelen of fietsen door mooie landschappen. Ook zijn er meren om in te zwemmen.

Cultuurliefhebbers kunnen genieten van historische plaatsen. Denk aan Alkmaar met grachten en oude gebouwen. Of leer over de VOC-tijd in Hoorn.

Kinderen zullen het geweldig vinden. Er zijn attractieparken en dierentuinen in de buurt. Duinrell is een leuk avonturenpark met achtbanen en glijbanen.

Voor iedereen is hier wat te beleven. Of je nu van actief houdt of rust, onze familievilla is perfect voor een top groepsvakantie.

Waarom kiezen voor een luxe groepsaccommodatie?

Op vakantie gaan met veel mensen is leuk. Kies je voor een luxe vakantiehuis 18 personen? Dat heeft veel voordelen. Zo’n huis is perfect ontworpen voor grotere groepen. Het biedt meer comfort, ruimte en gemak.

Comfort, ruimte en gemak

Dit soort accommodatie staat bekend om:

  • Ruime en comfortabele slaapkamers voor iedereen. Hier kom je tot rust na een leuke dag.
  • Royale leef- en eetruimtes waar iedereen samen geniet.
  • Hoogwaardige voorzieningen zoals een privézwembad en sauna. Dat maakt de vakantie echt compleet.

“Een luxe groepsaccommodatie als ons vakantiehuis biedt de ultieme combinatie van comfort, ruimte en gemak – perfect voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden.”

Luxe vakantiehuis 18 personen brengt alles samen. Alles wat je nodig hebt, vind je binnen handbereik. Dat betekent minder zorgen en meer plezier tijdens de vakantie.

Of je nu met vrienden of familie gaat, een groot vakantiehuis zorgt voor geweldige herinneringen. Het is de beste keuze voor een bijzondere vakantie.

Recensies en ervaringen

Als je een vakantiehuis boekt voor een groot gezin of een groep, wil je zeker weten dat het goed is. Daarom delen we graag wat gasten over ons luxe vakantiehuis voor ruime accommodatie zeggen.

“Wat een fantastisch huis! Ruime slaapkamers, een geweldige woonkamer en een prachtig zwembad – de perfecte vakantie voor onze familie.” – Familie Van den Berg

Veel gasten vinden ons vakantiehuis voor grote gezinnen geweldig. Ze prijzen de topfaciliteiten en de gezellige sfeer.

  • “Alles was tot in de puntjes verzorgd. De keuken was compleet en de badkamers heel luxe. Je voelt je er meteen thuis.”
  • “Onze kinderen hadden de tijd van hun leven in het zwembad en de speelruimte. Voor ons was het pure ontspanning.”
  • “Met de grote slaapkamers en leefruimtes, hadden we samen zijn en ruimte voor onszelf. Het was ideaal.”

De vele positieve woorden over ons ruime vakantiehuis zeggen alles. Ons huis voldoet aan de strengste eisen voor kwaliteit, comfort, en service. Gasten voelen zich er meteen op hun gemak en genieten volop.

Boekingsproces en tarieven

Het boeken van ons vakantiehuis voor 18 personen is simpel en vlot. Je kunt meteen checken wanneer het vrij is en wat het kost. Of het nu een groepsverblijf is of een villa voor jezelf, boeken is makkelijk.

De prijzen voor verblijf in ons vakantiehuis zijn helder. Je ziet meteen wat je vakantie in luxe zal kosten. Ook zijn er kortingsmogelijkheden voor een voordeliger verblijf.

  1. Bekijk de beschikbaarheid op onze website
  2. Kies jouw gewenste data en aantal gasten
  3. Doorloop het eenvoudige boekingsproces
  4. Betaal veilig en snel online
  5. Ontvang direct jouw boekingsbevestiging

Door ons makkelijke boekingsproces ben je snel op weg naar een zorgeloze vakantie. Focus op het plezier en laat de rest aan ons over.

“Dankzij het eenvoudige boekingsproces konden we binnen no-time onze vakantie regelen. De tarieven waren ook heel duidelijk, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren.”

Kijk naar de mogelijkheden voor je komende groepsvakantie in ons mooie vakantiehuis. Bel ons voor meer info of boek meteen.

Conclusie

Ons luxe vakantiehuis is perfect voor groepen tot 18 personen. Het heeft veel ruimte en is mooi afgewerkt. Ook zijn er veel luxe voorzieningen.

Het huis heeft een privézwembad en zonneterrassen. Dit maakt de plek echt speciaal voor uw groep.

Als u houdt van activiteiten in de buurt, zit u goed. Of als u gewoon tijd met familie wilt doorbrengen. Dit vakantiehuis maakt uw verblijf onvergetelijk.

Lees de goede reviews en boek vandaag nog onze accommodatie voor 18 personen.

Als u een toplocatie zoekt voor een grote groep, is dit het perfecte huis. Geniet van ruimte, comfort en luxe. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten.

FAQ

Wat zijn de kenmerken van jullie luxe vakantiehuis?

Ons vakantiehuis is gemaakt voor 18 mensen. Iedereen heeft een eigen slaapkamer met een badkamer. In de woonkamer passen jullie allemaal samen voor leuke momenten. En voor meer privacy zijn er aparte plekken om te ontspannen.

Wat zijn de voordelen van een groot vakantiehuis?

Een groot vakantiehuis zorgt voor luxe en nut. Er is genoeg ruimte voor iedereen. Zo kunnen jullie allemaal samen eten, en toch wat privétijd hebben.

Wat maakt jullie vakantiehuis tot een luxe accommodatie?

Ons luxe huis heeft grote en mooie ruimtes. Denk aan een ruime woonkamer, goed ingerichte keuken en badkamers bij elke slaapkamer. Ook zijn er extra’s zoals een zwembad, sauna en jacuzzi voor comfort.

Welke faciliteiten heeft het vakantiehuis?

Het huis heeft niet alleen binnen veel ruimte. Buiten is er een privézwembad en plekken om in de zon te zitten. Perfect om te genieten en te relaxen.

Waar is het vakantiehuis gelegen?

Onze locatie is perfect, met rust en ruimte. Het is een plek waar je kunt ontspannen, maar ook dicht bij leuke dingen bent.

Wat is er te doen in de omgeving?

Rondom ons huis is er veel te doen. Voor de actievelingen zijn er wandel- en fietspaden. Maar ook steden en bezienswaardigheden om te verkennen.

Waarom zou ik kiezen voor een luxe groepsaccommodatie?

Kiezen voor luxe betekent genieten van alle comfort. Er is ruimte voor iedereen. Ideaal voor een speciale vakantie met dierbaren.

Hoe kan ik het vakantiehuis boeken?

Check de beschikbaarheid en tarieven van ons huis voor 18 personen. Het boeken gaat makkelijk en snel, zodat je snel kunt vertrekken naar jouw droombestemming.

Wij verhuren Langoed Hermitage

Ideaal voor vakanties, exclusieve verblijven, zakelijke locatie verhuur voor vergaderingen, retraites, seminars, yogacamps en nog veel meer

Deel deze post

Vond u deze blog interessant? Deel deze blog dan met uw netwerk, vrienden en familie en laat anderen meegenieten van de inzichten en ervaringen die u hier hebt opgedaan. Uw perspectief kan waardevolle toevoegingen bieden aan het gesprek en anderen inspireren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Pinterest

Wat wilt u boeken?

Villa Minerva boeken

Villa Euphoria boeken

Landgoed boeken